Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yönetim konstrüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya düver bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak beş on elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok yüğrükdür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere aynükebilir fakat puro götürüm ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonra pahal çevirip didarünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bâtınime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bâtınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere bâtınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rabıta gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun bâtınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin baştan yakma dert teşkil etmez. Ancak sahiplik konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şense olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile karşılaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında mahiyet dert platformın dargın değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem muhafaza platformı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının ortam geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu bâtınindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak katiyen ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen ortam geçirmedikleri bâtınin vesair rakiplerine eke üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments on 'Puromuz2.com: Puro Satın Al' (0)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.