Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevafiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Etki prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya sütun değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma fiillemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kademe eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa bir zaman daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu minval çakmaklar çok güçlüdür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar odaükebilir amma puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında aykırı çevirip suratünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma fiillemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni muhtevailmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar muhtevameye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma mesele teşkil etmez. Ancak ülke prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şense olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kademe arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile hakkındalaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında hakikat mesele vasatın soğuk değil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama vasatı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının albeni geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak muhakkak albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak albeni geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine kocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments on 'Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al' (0)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.